Liberté coaching for women          

  "Vrijheid is het kunnen schrijven van je eigen verhaal".  Over mij..

De visie die ik uit draag in mijn bedrijf ligt dicht bij mij. Na een aantal moeilijke jaren heb ik besloten goed na te denken over waar ik gelukkig van word en waarmee ik het gevoel heb vrij te zijn en het leven te leiden wat ik graag zou willen.


ik heb bewust gekozen om vrouwen te gaan coachen. De doelgroep ligt dichtbij mijzelf omdat ik zelf vrouw ben en sinds een paar jaar ook de stap heb durven nemen om echt ervoor te kiezen een leven te creëren waar IK gelukkig van wordt. Vrouwen zitten vaak vast in veel belemmerende gedachten en 'doen het er maar mee', maar dat is zonde!! Er is zoveel meer mogelijk.  

In het verleden heb ik veel succes geboekt door mensen out of the box te laten denken. Niet in onmogelijkheden, maar mogelijkheden denken. Dit maakt het mogelijk mensen te coachen naar een leven waar ze veel positieve energie uit halen. Vaak was dit in een richting waar ze zelf nog nooit aan gedacht hadden.

Ik heb veel gecoacht, projecten begeleidt en mensen vooruit geholpen. Dit heb ik altijd voor een werkgever gedaan waar ik toch niet helemaal mijn eigen visie kon uitdragen. Ik heb daar natuurlijk wel veel ervaring op gedaan en ook gezien hoe ik het niet wil. Daarnaast heb ik door de opleiding Maatschappelijk werk ontzettend veel te maken gehad met gesprekstechnieken. Ik vind het leuk om mensen te helpen met sollicitatie en andere werk gerelateerde gesprekken. Daarnaast heb ik een jobcoach diploma en ben ik op dit moment bezig met de opleiding NLP.


Ik ben altijd al iemand geweest die overal mogelijkheden ziet en out of the box kan denken. Mensen zitten vaak vast in hun gedachten. Bij alle wensen komt er " ja maar" achter aan. Ik deed dat zelf ook. In mijn hoofd hield ik mijzelf tegen.


Ondertussen was ik niet blij, snel opgebrand, voelde mij niet mijzelf en ga zo maar door. Het was een kringetje waar ik in zat.
Daar ben ik uit gestapt.  Ik ben goed na gaan denken hoe ik wil leven en hoe ik dat mogelijk kan maken. Eindelijk mijn eigen bedrijf beginnen met mijn eigen visie, meer reizen en locatie onafhankelijk wonen en werken. Daarom heet mijn bedrijf ook Libertè. Dat betekent vrijheid in het Frans.


Ik geloof dat iedereen van binnen goed weet wat hij wil en kan en vooral wat je gelukkig maakt.


Ik vond de volgende tekst in het boek "Fulltime avonturier" van Tamar Valkenier. Ze is ook haar Leven gaan leiden hoe ze dat zelf wilde. Wat iedereen daar ook van vond . Ze heeft mij erg geïnspireerd.


"Vrijheid is het kunnen schrijven van je eigen verhaal "


Laten we dat gaan doen.  Het lijkt mij leuk om je te leren kennen en jou te laten ontdekken dat er meer mogelijk is dan je denkt.


Ik onderscheid mij in mijn no -nonsens aanpak. Geen 365 graden tests of wat dan ook, maar gewoon het gesprek aan gaan. Ik geloof er namelijk in dat je het eigenlijk zelf wel weet en ik je vooral kan coachen en trainen in dat naar boven te halen en te realiseren.


Ik bied het eerste gesprek gratis aan. Als je bij mij op je plek bent, dan gaan we samen onderzoeken hoe jij ervoor kan zorgen dat je je eigen verhaal kan schrijven. Ik verzorg maatwerk. Samen bekijken we hoe we jouw traject gaan vormgeven. 


Het is nu tijd om je eigen toekomst te gaan creëren!