Liberté coaching for women          

  "Vrijheid is het kunnen schrijven van je eigen verhaal".  Vrouwen die durven kiezen voor eigen geluk

Ben jij een vrouw  die weet, dat hoe je nu je leven leidt, het je niet gelukkig maakt?

Ervaar je onrust? Voel je je niet happy? Wil je het anders, maar weet je niet hoe en zie je allemaal beren op de weg?

Herkenbaar!

Ook ik heb al deze gevoelens gehad, totdat ik besefte dat het tijd werd dat ik mijn leven zo ging inrichten hoe ik dat wil en waar ik gelukkig van wordt.

Samen met jou ga ik kijken  door middel van een aantal coaching sessies waar jij je het meest gelukkig bij voelt en hoe we dit in kunnen passen in jouw leven. Vervolgens gaan we samen een plan maken hoe jij dit kan gaan realiseren. Hierbij gebruik ik veel technieken uit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). 

NLP gaat over ontdekken hoe jij dingen doet en hoe je – indien gewenst – dit gedrag kan veranderen. Daarbij is het van belang hoe jij dingen waarneemt en hoe je daar effectiever op kan reageren.

Door de NLP-methodiek wordt het makkelijker om je doel te bereiken als je weet hoe jouw doel eruit ziet, klinkt en voelt. Daarnaast helpt NLP om doelen op zinvolle en effectieve wijze te formuleren, zodat ze aansprekend en motiverend zijn. Als je een ander resultaat wilt, zul je iets anders moeten doen.


Nieuwsgierig geworden?

 Ik bied je het eerste kennismakingsgesprek online of live gratis aan!


Pak weer controle over je eigen leven en maak de stap naar verandering.
Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt!!